Enriko

Solenergi


Sol-elens-vag fristående År 1921 fick Albert Einstein nobelpris i fysik för sin upptäckt av den fotoelektriska effekten som innebär att solljus omvandlas till elektricitet.
 
Solen är en oändlig energikälla och med solceller bidrar du till en bättre miljö. Du producerar el till dig själv och blir mindre känslig för elprisökningar. Sänkta kostnader medför ökat värde på ditt hus.
 
Tack vare att tekniken har blivit billigare kan solenergi idag konkurrera med andra energislag. En investering i en solenergianläggning innebär förenklat att du förbetalar din el under anläggningens livslängd. När anläggningen är betald har du gratis el och väljer du komponenter av bra kvalitet har den knappt några driftskostnader att ta hänsyn till.

När andra får se sitt elpris gå upp sitter du i en bra sits. Du slipper köpa el som blir dyrare och du får bättre betalt för elen du säljer till elbolaget. Du kan nämligen sälja överskottselen till ditt elbolag med vinst.

Vi samarbetar med MeraSol som har mångårig erfarenhet av solenergi. Genom deras beräkningsmodell kan vi erbjuda en skräddarsydd anläggning med en lönsamhetsberäkning där de levererar hårdvara och vi står för installation.

Vill du veta om solenergi är lönsamt just för dig så testa först i vår räknesnurra som du når genom att klicka på huset på bilden här ovan.

1. Fyll i kontaktformuläret på MeraSols hemsida.
2. Vi skickar ett kostnadsförslag med lönsamhetsberäkning.
3. Vi kommer på besök för att gå igenom förutsättningarna.
4. Vi lämnar slutgiltig offert på hårdvara och installation inklusive lönsamhetsberäkning.
5. Vi kontaktar elbolag, installerar, ansluter och hjälper till med finansiering.

Enriko | Vårlöksvägen 12 | 443 70 Gråbo | E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  | Tel: 031-3616980